Wanted: Office manager met hart voor cijfers

32 uur, Amsterdam

Wefilm helpt merken om impact te maken, door oprechte verhalen te vertellen.

Wefilm is een creative agency voor impact. Onze missie is om merken te helpen met hun maatschappelijke toegevoegde waarde en verhalen te vertellen die oprecht, gedurfd en goed gemaakt zijn. Hier kun je een aantal artikelen lezen die iets meer vertellen over wie wij zijn. Tevens een TEDx presentatie van Bas & Roel Welling over creativiteit, vakmanschap en impact maken. 

Wefilm introductie video (5 mins)

The Wefilm Two Pager (10 mins read)

Een interview in Adformatie (5 mins read)

Onze opvatting over earned media (5 mins read)

TEDx Utrecht 2022 Bas & Roel Welling (17 min video)

Wefilm is heeft drie afdelingen: Bij Wefilm concepts werken we aan strategie en creatie. Welke maatschappelijke rol kan een merk of organisatie pakken? Waarom is dat relevant? Is het oprecht? Welke oplossing die echt wat bijdraagt kunnen we bedenken? Hoe kunnen we dit vertellen? Hoe komen we echt binnen en zorgen we voor gedrags- of normverandering? 

Bij Wefilm productions voeren we de ideeën uit en produceren we de content. Tot slot, bij Wefilm media, distribueren we de content met een earned-owned-paid tactiek. Het doel is om eerst aandacht te verdienen door middel van earned media en het daarna via owned en paid media te vergroten en aan het merk te binden. Door deze drie lagen integraal met elkaar samen te werken, creëert Wefilm oprechte en krachtige campagnes verteld op manieren die het waard zijn om met elkaar te delen.

Sta jij te popelen om samen met ons aan de slag te gaan? Goed nieuws, Wefilm opent haar deuren voor nieuw talent, wij hebben diverse vacature(s) beschikbaar:

- Office Manager

Denk jij dat dit de baan is voor jou, stuur ons dan snel een mail met je motivatie en CV naar jobs@wefilm.com 

En staat jouw droom vacature er niet tussen, maar sluiten jouw ambities wél aan bij Wefilm? Laat het ons weten.

Interpolis

Meet Black Box: FOMO at its best.

Milieudefensie

We all have a stake in climate change.