Wanted: Junior Producer

Wefilm is gebaseerd op drie peilers: Bij Wefilm concepts bieden we strategie en creatie aan, Bij Wefilm productions voeren we de ideeën uit en produceren we de films en bij Wefilm media distribueren we de films door de “earned” media zo veel mogelijk te benutten. Door deze drie lagen integraal met elkaar samen te werken, creëert Wefilm oprechte en krachtige campagnes verteld op manieren die het waard zijn om met elkaar te delen.

 

Als Junior Producer zorg je er samen met het productieteam voor dat de productie afdeling van Wefilm als een geoliede machine aan voelt en blijft voelen. De regisseurs van Wefilm moeten altijd het idee hebben dat ze bij jou terecht kunnen. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van productie aanvragen en de totstandkoming ervan, in nauwe samenwerking met onze regisseurs, creative directors en client leads.

 

Wat ga je doen?


Project gerelateerd:

Samen met de executive producer en regisseur maak je een plan voor elke filmJe produceert films en andere deliverables en blijft binnen budget en planningJe werkt nauw samen met Client Leads en andere afdelingen van WefilmJe werkt gestructureerd, komt je afspraken na en streeft de hoogste kwaliteit naJe bent een energieke teamspeler met passie voor film

 

Non-project gerelateerd: 

Je begeleidt de productie stagiaires van Wefilm; Je zorgt er samen met de office manager en stagiaires voor dat het office management de aandacht krijgt die het nodig heeft; Je bent soms onderdeel van de organisatie bij “buitenschoolse activiteiten” 

zoals het bv. het Wefilm weekend, sportevenementen, afscheid van collega’s, etc. 

 

Wat wij je bieden

 

Samen aan content werken die de impact creëren in de maatschappijVrijheid en flexibiliteit in je dagelijkse werkRuimte en ondersteuning bij het bedenken van je eigen film plan of conceptBudget voor opleidingsdoeleindenCompetitieve arbeidsvoorwaarden

 

Ingangsdatum per 1 september

Denk jij dat dit de baan is voor jou, stuur ons dan snel een mail met je motivatie en CV naar jobs@wefilm.com