Bio Vakantieoord lanceert nieuwe huisstijl en commercial

Marketingtribune

Met de nieuwe uitstraling wil het Bio Vakantieoord de aandacht van donateurs weer op zich vestigen. De stichting, die zich ruim 90 jaar inzet voor kwetsbare kinderen, heeft steun nodig om alle gehandicapte kinderen in Nederland een fijne gezinsvakantie aa

 

Juist nu is het voor deze gezinnen belangrijk om er even tussenuit te kunnen om te ontspannen en weer op te laden.

Nieuwe logo ademt sfeer van vakantiepark uit

Het eigentijdse logo is geïnspireerd op de jaren ’50 bouw van het vakantiepark. De kleuren blauw, geel en rood van het logo zie je overal op het vakantiepark terug. Ook de vorm van de stalen raamkozijnen van de vakantiebungalows zijn gebruikt. Het logo is een bron van herkenning voor de vakantiegasten. Het ontwerp is toevertrouwd aan het bureau Postma Koeweiden Design, dat eerder de huisstijl van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander verzorgde.

Commercial draait om de belevenis

De nieuwe commercial laat het vakantieplezier zien van vijf jonge gasten van het Bio Vakantieoord. Het aangepaste vakantiepark beschikt over alle noodzakelijke aanpassingen en hulpmiddelen om een zorgeloze vakantie te kunnen beleven met een meervoudig gehandicapt kind. Om dat mogelijk te maken is er veel geld nodig. Een ondeugende jongensstem roept de kijker op om te doneren via www.steunbio.nl. De commercial is gemaakt door het Amsterdamse bureau WEFILM.

Lees het artikel hier

Adformatie

Nationale Nederlanden sponsor 50-plus Kerst Sing-a-long met Karin Bloemen

BNR NIEUWSRADIO

NETFLIX IN ZEE MET NEWBE