wanted: production assistant

Gezocht: productie assistent (7 maanden) per 1 augustus  2017

Wefilm is een productiebedrijf dat zich richt op het maken van spraakmakende online films en tv commercials. We streven ernaar om films te maken die jij met je vrienden zou delen. Reclame die niet wordt opgedrongen, maar die mensen zelf willen zien of beleven. De films die we maken moeten bijzonder en spraakmakend zijn. Oftewel: don’t try to be viral, try to be awesome.

Met deze insteek zijn onze films meer dan honderd miljoen keer bekeken, wonnen we grote nationale en internationale prijzen en groeiden we de afgelopen jaren uit tot een gerenommeerd productiebedrijf met internationale ambities. Maar we zijn uiteraard lekker onszelf gebleven. Met een hecht team werken we hard en vol passie aan elke film die we maken.

Vanaf 1 augustus 2017 zijn wij op zoek naar twee productiestagiaires die zeven maanden meedraaien op de productie afdeling. Daarbij moet je de term stagiaire vooral lezen als productie assistent. Jij krijgt namelijk een belangrijke rol binnen Wefilm. Als er wordt gebeld, ben jij het eerste aanspreekpunt. Komt er een belangrijke klant binnen? Dan ben jij degene die ze als eerste zien. Jij biedt de ondersteunende hulp en werkt nauw samen met onze regisseurs, producers en productiemanagers. Jij weet wat hard werken is en wil jezelf ontwikkelen. Je hoeft niet, je wil het gewoon!

Ben jij die gemotiveerde student, in het bezit van een rijbewijs, die zichzelf straks de rol mag toekennen van productie assistent? Stuur dan een e-mail naar jobs@wefilm.com gericht aan Annemieke Boschma met de volgende punten:

- Waarom jij geschikt bent als productie assistent binnen Wefilm.

- Info over jezelf, wat je studeert, wat je bezig houdt.

- Misschien heb je wel een portfolio of een tof project wat je hebt gemaakt? Stuur een link, vinden we leuk. We zijn namelijk benieuwd naar jou!

And last but not least, laat je creatieve geest te loop gaan. Plak, knip, film of doe wat bij jou past om over jezelf te vertellen.

Remember, you never get a second chance to make a first impression!